Wandeltrektocht Capri – de mooiste wandeltrektochten in Italië | Topo-Aktief
Vind de reis die bij u past:

Wandeltrektocht Capri

Bent u op zoek naar een wandeltrektocht op Capri?

U zoekt een wandeltrektocht op Capri, maar u zoekt nog de juiste route of omgeving? Topo Aktief heeft een grote variatie van wandeltrektochten in Italië (ook pelgrimsroutes) voor zowel de beginnende als de gevorderde wandelaars. U kunt uw route dus al naar gelang conditie en ervaring uitkiezen, zodat u ook écht kunt genieten van uw wandelvakantie.

Bekijk hieronder een aantal van onze wandeltrektochten in Italië of ontdek het complete aanbod wandelreizen en pelgrimstochten van Topo Aktief.

Dolomieten - Meer van Molveno

Vanaf € 455.00
De Brenta is het meest westelijke deel van de Dolomieten. Hier ligt aan de voet van de bergen, en tevens aan een van de mooiste meren van Italië, het dorpje Molveno (846m) in een betoverende omgeving. Het meer is de parel waarbij de hoge rots torens in het kristalheldere water worden weerspiegeld.

Cinque Terre

Vanaf € 539.00

Cinque Terre, de Italiaanse Rivièra di Levante, is een prachtig wandelgebied. Hier aan de kust benoorden La Spezia liggen vijf dorpjes die lange tijd slechts over zee of via bergpaden bereikbaar waren en daardoor hun eigen karakter behouden hebben.

Via Francigena in Toscane

Vanaf € 590.00
Wandelvakantie Toscane: Toscane wordt als een van de mooiste gebieden van Europa gezien, de schilderachtige heuvels met zijn cipressen, grote wijn- en olijfgaarden en hier en daar een boerenhoeve en de prachtige steden Lucca, Siena en Florence.
Het stadje San Gimignano is bekend om zijn 14 hoge middeleeuwse torens en behoort tot het Unesco werelderfgoed.

Wij organiseren de mooiste wandeltrektochten in Italië

De naam trektocht zegt het eigenlijk zelf al: het is een tocht van meerdere, opeenvolgende dagen. Tijdens een trektocht gaat u helemaal back-to-basic, u waait letterlijk en figuurlijk uit. Na een trektocht voelt u uzelf meer verbonden met uzelf én met de natuur. Bij Topo-Aktief organiseren we diverse trektochten op Madeira. Bent u er aan toe om mooie herinneringen te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het boeken van één van onze trektochten in Portugal. 

Waarom een wandeltrektocht op Capri?

Bent u een enthousiast wandelaar? Dan is het echt een aanrader om minstens één keer in uw leven een wandeltrektocht te maken. Tijdens onze wandeltrektochten op Capri:

  • Gaat u terug naar de basis: wie ben ik als ik niet van hot naar her aan het rennen ben in onze huidige maatschappij?
  • Leert u accepteren. Ongemak is namelijk een onderdeel van het avontuur: regen, spierpijn, niets aan te doen. 
  • Ervaart u vrijheid, want u hoeft niets anders te doen dan te lopen, te eten, te drinken en te slapen.
  • Stapt u uit uw comfortzone.
  • Wordt u één met de natuur.
  • Bouwt u conditie op en geeft u uw zelfvertrouwen een flinke boost.

Na het ondernemen van een wandeltrektocht op Capri of één van de andere wandeltrektochten in Italië kunt u echt trots op uzelf zijn. 

Kies voor één van onze wandeltrektochten op Capri

Een goede voorbereiding is ook bij een wandeltrektocht het halve werk. En de voorpret begint al bij deze voorbereiding. Terwijl u door verschillende reisverslagen en foto’s bladert, waant u zich alvast op avontuur. Is de keuze gevallen op een wandeltrektocht op Capri? Dan begint het praktische deel van de voorbereiding. Wij van Topo-Aktief helpen u graag bij dit praktische gedeelte. Wanneer en hoe lang gaat u op pad? Hoe en waar gaat u overnachten? Gaat u alleen, met familie en/of met vrienden op wandeltrektocht? Bent u al in Italië of wilt u dat wij de vlucht ook voor u regelen? Allemaal belangrijke zaken waar wij samen met u over nadenken. Wilt u op Capri een wandeltrektocht starten vanuit uw standplaats of gebruik maken van een huurauto voor nog meer mogelijkheden en vrijheid? Ook dit is geen probleem. Bij Topo Aktief kunt u via eenvoudig uw huurauto en verzekering boeken. Verder is Topo Aktief aangesloten bij SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

De voordelen van Topo-Aktief

Topo-Aktief is inmiddels alweer ruim 30 jaar een reisbureau gespecialiseerd in wandelvakanties, wandeltrektochten en pelgrimsreizen. Met onze jarenlange ervaring wijzen wij u graag de weg naar een voor u geschikte wandeltrektocht op Capri. Onze wandeltrektochten zijn onderverdeeld in diverse reiscategorieën zoals bergen, eilanden en kustwandelingen, lichte wandelreizen of speciale wandelreizen in de winter. U leest het al: wij van Topo-Aktief bieden voor elke wandelaar wat wils. Of u nou een beginnend wandelaar of al een gevorderde wandelaar bent.  

Bent u geïnteresseerd in één van onze wandeltrektochten op Capri of een ander gebied in Italië? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de beste keuzes in uw specifieke situatie. Hierin voorzien wij u altijd van een eerlijk advies. Weet u al welke wandeltrektocht op Capri u wilt gaan doen? Dan is het ook mogelijk om deze reis direct online te boeken.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze wandelreizen? Bekijk dan een van onderstaande pagina's.

Frankrijk Canarische Eilanden
België Engeland
Duitsland Griekenland
Ierland Italië
Kaapverdië Luxemburg
Oostenrijk Portugal en Madeira
Schotland Slovenië
Spanje en Mallorca Tsjechië