Wandeltrektocht Connemara – de mooiste wandeltrektochten in Ierland | Topo-Aktief
Vind de reis die bij u past:

Wandeltrektocht Connemara

Bent u op zoek naar een wandeltrektocht in Connemara?

U zoekt een wandeltrektocht in Connemara, maar u zoekt nog de juiste route of omgeving? Topo Aktief heeft een grote variatie van wandeltrektochten in Ierland (ook pelgrimsroutes) voor zowel de beginnende als de gevorderde wandelaars. U kunt uw route dus al naar gelang conditie en ervaring uitkiezen, zodat u ook écht kunt genieten van uw wandelvakantie.

Bekijk hieronder een aantal van onze wandeltrektochten in Ierland of ontdek het complete aanbod wandelreizen en pelgrimstochten van Topo Aktief.

Dingle Way

Vanaf € 554.00
Wandelvakantie in Ierland, waarvan de Dingle Way in het zuidwesten van het eiland loopt. Dingle is een schatkamer van archeologische monumenten zoals prehistorische forten en graven, steencirkels, Ogham stenen, kluizenaarshutten en middeleeuwse kerkjes. Het wandelen over dit groene en bloemrijke Ierse schiereiland is een tocht door de geschiedenis.

Kerry Way

Vanaf € 615.00
De Kerry Way is en pittige maar prachtige wandeltrektocht door de natuur in het zuidwesten van Ierland is. Kerry Way begint in het drukke toeristenplaatsje Killarney met zijn vele pubs, loopt door het stille hart van Kerry dat gevormd wordt door het schiereiland Iveragh; dit kent het hoogste gebergte van Ierland, de MacGillycuddy Reeks met als hoogste top de Carrantuohill (1024 m). Aan de voet van de bergen liggen grote en fraaie meren.

Beara Trektocht

Vanaf € 625.00

Beara Way in Ierland behoort tot de onbetwist fraaiste landschappen van Ierland: een woest schiereiland met een ruig berglandschap en rondom een betoverende kust.

Wij organiseren de mooiste wandeltrektochten in Ierland

De naam trektocht zegt het eigenlijk zelf al: het is een tocht van meerdere, opeenvolgende dagen. Tijdens een trektocht gaat u helemaal back-to-basic, u waait letterlijk en figuurlijk uit. Na een trektocht voelt u uzelf meer verbonden met uzelf én met de natuur. Bij Topo-Aktief organiseren we diverse trektochten op Madeira. Bent u er aan toe om mooie herinneringen te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het boeken van één van onze trektochten in Portugal. 

Waarom een wandeltrektocht in Connemara?

Bent u een enthousiast wandelaar? Dan is het echt een aanrader om minstens één keer in uw leven een wandeltrektocht te maken. Tijdens onze wandeltrektochten in Connemara:

  • Gaat u terug naar de basis: wie ben ik als ik niet van hot naar her aan het rennen ben in onze huidige maatschappij?
  • Leert u accepteren. Ongemak is namelijk een onderdeel van het avontuur: regen, spierpijn, niets aan te doen. 
  • Ervaart u vrijheid, want u hoeft niets anders te doen dan te lopen, te eten, te drinken en te slapen.
  • Stapt u uit uw comfortzone.
  • Wordt u één met de natuur.
  • Bouwt u conditie op en geeft u uw zelfvertrouwen een flinke boost.

Na het ondernemen van een wandeltrektocht in Connemara of één van de andere wandeltrektochten in Ierland kunt u echt trots op uzelf zijn. 

Kies voor één van onze wandeltrektochten in Connemara

Een goede voorbereiding is ook bij een wandeltrektocht het halve werk. En de voorpret begint al bij deze voorbereiding. Terwijl u door verschillende reisverslagen en foto’s bladert, waant u zich alvast op avontuur. Is de keuze gevallen op een wandeltrektocht in Connemara? Dan begint het praktische deel van de voorbereiding. Wij van Topo-Aktief helpen u graag bij dit praktische gedeelte. Wanneer en hoe lang gaat u op pad? Hoe en waar gaat u overnachten? Gaat u alleen, met familie en/of met vrienden op wandeltrektocht? Bent u al in Ierland of wilt u dat wij de vlucht ook voor u regelen? Allemaal belangrijke zaken waar wij samen met u over nadenken. Wilt u in Connemara een wandeltrektocht starten vanuit uw standplaats of gebruik maken van een huurauto voor nog meer mogelijkheden en vrijheid? Ook dit is geen probleem. Bij Topo Aktief kunt u via eenvoudig uw huurauto en verzekering boeken. Verder is Topo Aktief aangesloten bij SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

De voordelen van Topo-Aktief

Topo-Aktief is inmiddels alweer ruim 30 jaar een reisbureau gespecialiseerd in wandelvakanties, wandeltrektochten en pelgrimsreizen. Met onze jarenlange ervaring wijzen wij u graag de weg naar een voor u geschikte wandeltrektocht in Connemara. Onze wandeltrektochten zijn onderverdeeld in diverse reiscategorieën zoals bergen, eilanden en kustwandelingen, lichte wandelreizen of speciale wandelreizen in de winter. U leest het al: wij van Topo-Aktief bieden voor elke wandelaar wat wils. Of u nou een beginnend wandelaar of al een gevorderde wandelaar bent.  

Bent u geïnteresseerd in één van onze wandeltrektochten in Connemara of een ander gebied in Ierland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de beste keuzes in uw specifieke situatie. Hierin voorzien wij u altijd van een eerlijk advies. Weet u al welke wandeltrektocht in Connemara u wilt gaan doen? Dan is het ook mogelijk om deze reis direct online te boeken.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze wandelreizen? Bekijk dan een van onderstaande pagina's.

Frankrijk Canarische Eilanden
België Engeland
Duitsland Griekenland
Ierland Italië
Kaapverdië Luxemburg
Oostenrijk Portugal en Madeira
Schotland Slovenië
Spanje en Mallorca Tsjechië