Wandelvakantie Reuzengebergte – de mooiste wandelvakanties in Tsjechië | Topo-Aktief
Vind de reis die bij u past:

Wandelvakantie Reuzengebergte

Bent u op zoek naar een wandelvakantie in het Reuzengebergte?

U zoekt een wandelvakantie in het Reuzengebergte, maar u zoekt nog de juiste route of omgeving? Topo Aktief heeft een grote variatie van wandelvakanties in Tsjechië (ook pelgrimsroutes) voor zowel de beginnende als de gevorderde wandelaars. U kunt uw route dus al naar gelang conditie en ervaring uitkiezen, zodat u ook écht kunt genieten van uw wandelvakantie.

Bekijk hieronder een aantal van onze wandelvakanties in Tsjechië of ontdek het complete aanbod wandelreizen en pelgrimstochten van Topo Aktief.

Wandelen in Tsjechië: een pittige wandeltocht over de brede kam van het Reuzengebergte. De route loopt van west naar oost over het Reuzengebergte en eindigt bij de bizarre rotsformaties bij Adrspach.

Tsjechie, Reuzengebergte

Vanaf € 595.00

Wandeltrektocht Tsjechië: Rondwandeling in het zuiden van Tsjechië door het Sumava Nationaal Park. Dit gebied is bedekt met het grootste bos van Centraal-Europa. Het nationaal park was tot 1990 alleen voor grenswachten toegankelijk, daardoor is het park voor het grootste deel nog in originele staat.

Tsjechie - West Sumava

Vanaf € 550.00

Wij organiseren de mooiste wandelvakanties in Tsjechië

De naam trektocht zegt het eigenlijk zelf al: het is een tocht van meerdere, opeenvolgende dagen. Tijdens een trektocht gaat u helemaal back-to-basic, u waait letterlijk en figuurlijk uit. Na een trektocht voelt u uzelf meer verbonden met uzelf én met de natuur. Bij Topo-Aktief organiseren we diverse trektochten op Madeira. Bent u er aan toe om mooie herinneringen te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het boeken van één van onze trektochten in Portugal. 

Waarom een wandelvakantie in het Reuzengebergte?

Bent u een enthousiast wandelaar? Dan is het echt een aanrader om minstens één keer in uw leven een wandelvakantie te maken. Tijdens onze wandelvakanties in het Reuzengebergte:

  • Gaat u terug naar de basis: wie ben ik als ik niet van hot naar her aan het rennen ben in onze huidige maatschappij?
  • Leert u accepteren. Ongemak is namelijk een onderdeel van het avontuur: regen, spierpijn, niets aan te doen. 
  • Ervaart u vrijheid, want u hoeft niets anders te doen dan te lopen, te eten, te drinken en te slapen.
  • Stapt u uit uw comfortzone.
  • Wordt u één met de natuur.
  • Bouwt u conditie op en geeft u uw zelfvertrouwen een flinke boost.

Na het ondernemen van een wandelvakantie in het Reuzengebergte of één van de andere wandelvakanties in Tsjechië kunt u echt trots op uzelf zijn. 

Kies voor één van onze wandelvakanties in het Reuzengebergte

Een goede voorbereiding is ook bij een wandelvakantie het halve werk. En de voorpret begint al bij deze voorbereiding. Terwijl u door verschillende reisverslagen en foto’s bladert, waant u zich alvast op avontuur. Is de keuze gevallen op een wandelvakantie in het Reuzengebergte? Dan begint het praktische deel van de voorbereiding. Wij van Topo-Aktief helpen u graag bij dit praktische gedeelte. Wanneer en hoe lang gaat u op pad? Hoe en waar gaat u overnachten? Gaat u alleen, met familie en/of met vrienden op wandelvakantie? Bent u al in Tsjechië of wilt u dat wij de vlucht ook voor u regelen? Allemaal belangrijke zaken waar wij samen met u over nadenken. Wilt u in het Reuzengebergte een wandelvakantie starten vanuit uw standplaats of gebruik maken van een huurauto voor nog meer mogelijkheden en vrijheid? Ook dit is geen probleem. Bij Topo Aktief kunt u via eenvoudig uw huurauto en verzekering boeken. Verder is Topo Aktief aangesloten bij SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

De voordelen van Topo-Aktief

Topo-Aktief is inmiddels alweer ruim 30 jaar een reisbureau gespecialiseerd in wandelvakanties, wandelvakanties en pelgrimsreizen. Met onze jarenlange ervaring wijzen wij u graag de weg naar een voor u geschikte wandelvakantie in het Reuzengebergte. Onze wandelvakanties zijn onderverdeeld in diverse reiscategorieën zoals bergen, eilanden en kustwandelingen, lichte wandelreizen of speciale wandelreizen in de winter. U leest het al: wij van Topo-Aktief bieden voor elke wandelaar wat wils. Of u nou een beginnend wandelaar of al een gevorderde wandelaar bent.  

Bent u geïnteresseerd in één van onze wandelvakanties in het Reuzengebergte of een ander gebied in Tsjechië? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de beste keuzes in uw specifieke situatie. Hierin voorzien wij u altijd van een eerlijk advies. Weet u al welke wandelvakantie in het Reuzengebergte u wilt gaan doen? Dan is het ook mogelijk om deze reis direct online te boeken.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze wandelreizen? Bekijk dan een van onderstaande pagina's.

Frankrijk Canarische Eilanden
België Engeland
Duitsland Griekenland
Ierland Italië
Kaapverdië Luxemburg
Oostenrijk Portugal en Madeira
Schotland Slovenië
Spanje en Mallorca Tsjechië