Wandelvakantie Slovenië – de mooiste wandelvakanties in Slovenië | Topo-Aktief
Vind de reis die bij u past:

Wandelvakantie Slovenië

Bent u op zoek naar een wandelvakantie in Slovenië?

U zoekt een wandelvakantie in Slovenië, maar u zoekt nog de juiste route of omgeving? Topo Aktief heeft een grote variatie van wandelvakanties in Slovenië (ook pelgrimsroutes) voor zowel de beginnende als de gevorderde wandelaars. U kunt uw route dus al naar gelang conditie en ervaring uitkiezen, zodat u ook écht kunt genieten van uw wandelvakantie.

Bekijk hieronder een aantal van onze wandelvakanties in Slovenië of ontdek het complete aanbod wandelreizen en pelgrimstochten van Topo Aktief.

Wandelvakantie in Slovenie, met hoogtepunt het Meer van Bled. Midden op het meer ligt een eilandje met daarop een kerkje dat behoort tot de meest gefotografeerde ter wereld. Het ligt in een prachtige omgeving, de Julische Alpen. Dit berggebied in Slovenie ligt net over de grens van Oostenrijks Karinthië.

Slovenië, Julische Alpen en Bled

Vanaf € 670.00

Deze wandelvakantie in Slovenië - de Via Alpina - loopt over kammen, bergweiden en door valleien. Onderweg heeft u schitterende uitzichten. U loopt van  oost naar west met behulp van enkele transfers.

 

Slovenië: Via Alpina

Vanaf € 650.00

Wandelvakantie in Slovenië van Postonja naar Trieste, het Pad van de Zon. Het zuidwesten van Slovenië bestaat grotendeels uit kalksteen waarin de loop van miljoenen jaren door erosie grillig gevormde kloven en grotten konden ontstaan. Hier liggen dan ook enkele van ’s werelds bekendste en mooiste grottenstelsels, zoals in Postojna, startpunt van de trektocht.

 

Slovenië: Pad van de Zon

Vanaf € 610.00

Wij organiseren de mooiste wandelvakanties in Slovenië

De naam trektocht zegt het eigenlijk zelf al: het is een tocht van meerdere, opeenvolgende dagen. Tijdens een trektocht gaat u helemaal back-to-basic, u waait letterlijk en figuurlijk uit. Na een trektocht voelt u uzelf meer verbonden met uzelf én met de natuur. Bij Topo-Aktief organiseren we diverse trektochten op Madeira. Bent u er aan toe om mooie herinneringen te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het boeken van één van onze trektochten in Portugal. 

Waarom een wandelvakantie in Slovenië?

Bent u een enthousiast wandelaar? Dan is het echt een aanrader om minstens één keer in uw leven een wandelvakantie te maken. Tijdens onze wandelvakanties in Slovenië:

  • Gaat u terug naar de basis: wie ben ik als ik niet van hot naar her aan het rennen ben in onze huidige maatschappij?
  • Leert u accepteren. Ongemak is namelijk een onderdeel van het avontuur: regen, spierpijn, niets aan te doen. 
  • Ervaart u vrijheid, want u hoeft niets anders te doen dan te lopen, te eten, te drinken en te slapen.
  • Stapt u uit uw comfortzone.
  • Wordt u één met de natuur.
  • Bouwt u conditie op en geeft u uw zelfvertrouwen een flinke boost.

Na het ondernemen van een wandelvakantie in Slovenië of één van de andere wandelvakanties in Slovenië kunt u echt trots op uzelf zijn. 

Kies voor één van onze wandelvakanties in Slovenië

Een goede voorbereiding is ook bij een wandelvakantie het halve werk. En de voorpret begint al bij deze voorbereiding. Terwijl u door verschillende reisverslagen en foto’s bladert, waant u zich alvast op avontuur. Is de keuze gevallen op een wandelvakantie in Slovenië? Dan begint het praktische deel van de voorbereiding. Wij van Topo-Aktief helpen u graag bij dit praktische gedeelte. Wanneer en hoe lang gaat u op pad? Hoe en waar gaat u overnachten? Gaat u alleen, met familie en/of met vrienden op wandelvakantie? Bent u al in Slovenië of wilt u dat wij de vlucht ook voor u regelen? Allemaal belangrijke zaken waar wij samen met u over nadenken. Wilt u in Slovenië een wandelvakantie starten vanuit uw standplaats of gebruik maken van een huurauto voor nog meer mogelijkheden en vrijheid? Ook dit is geen probleem. Bij Topo Aktief kunt u via eenvoudig uw huurauto en verzekering boeken. Verder is Topo Aktief aangesloten bij SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

De voordelen van Topo-Aktief

Topo-Aktief is inmiddels alweer ruim 30 jaar een reisbureau gespecialiseerd in wandelvakanties, wandelvakanties en pelgrimsreizen. Met onze jarenlange ervaring wijzen wij u graag de weg naar een voor u geschikte wandelvakantie in Slovenië. Onze wandelvakanties zijn onderverdeeld in diverse reiscategorieën zoals bergen, eilanden en kustwandelingen, lichte wandelreizen of speciale wandelreizen in de winter. U leest het al: wij van Topo-Aktief bieden voor elke wandelaar wat wils. Of u nou een beginnend wandelaar of al een gevorderde wandelaar bent.  

Bent u geïnteresseerd in één van onze wandelvakanties in Slovenië of een ander gebied in Slovenië? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de beste keuzes in uw specifieke situatie. Hierin voorzien wij u altijd van een eerlijk advies. Weet u al welke wandelvakantie in Slovenië u wilt gaan doen? Dan is het ook mogelijk om deze reis direct online te boeken.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze wandelreizen? Bekijk dan een van onderstaande pagina's.

Frankrijk Canarische Eilanden
België Engeland
Duitsland Griekenland
Ierland Italië
Kaapverdië Luxemburg
Oostenrijk Portugal en Madeira
Schotland Slovenië
Spanje en Mallorca Tsjechië