Vind de reis die bij u past:

Verzekeringen

Goed verzekerd op reis

Reizen en op vakantie gaan doet u voor uw plezier. Daar wilt u van genieten. Toch kan er ook dan wat gebeuren. Diefstal, een ongeluk of ziekte. Het kan ons allemaal overkomen; ook op vakantie. Mocht er toch iets vervelends gebeuren, dan bent u met Europeesche Verzekeringen uitstekend beschermd tegen de eventuele gevolgen. Met een reisverzekering als er tijdens de vakantie wat gebeurt en een annuleringsverzekering wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren. U kunt uw premie berekenen door bij quicklinks verzekering boeken aan te klikken (zie onder aan de pagina).

Voor de duur van één vakantie of doorlopend verzekerd
De Europeesche kent aflopende en doorlopende verzekeringen. De aflopende verzekering is voor de duur van één vakantie en met de doorlopende verzekeringen bent u het hele jaar verzekerd. En als u vaker in het jaar op vakantie gaat, is het al snel een stuk voordeliger om een doorlopende verzekering af te sluiten. Daarmee zijn al uw vakanties in een keer goed verzekerd, wanneer en hoe vaak u ook gaat. En eenmaal afgesloten hoeft u er nooit meer over na te denken; gemakkelijk toch?

 

De Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van de Europeesche

Al jarenlang is Europeesche Verzekeringen de nummer één op het gebied van reis- en recreatieverzekeringen. Daarom werkt Topo-Aktief hier graag mee samen. Zo kunnen wij uw reis én uw verzekering precies op elkaar afstemmen. De Doorlopende Verzekering voor Reizen is hiervoor ideaal. Want deze verzekering kunt u geheel naar eigen wens samenstellen. U mag bijvoorbeeld zelf bepalen of u alleen een reisverzekering, een annuleringsverzekering of een combinatie daarvan wilt. Daarnaast kunt u kiezen uit de varianten Basis, Comfort en Optimaal. Hiermee bepaalt u zelf hoe goed u verzekerd bent. Tot slot kunt u uw verzekering uitbreiden met diverse dekkingen, zodat deze volledig aansluit op uw reizen. En bent u het hele jaar door verzekerd. Ideaal, als u meerdere keren op reis gaat!

Daarom een doorlopende reisverzekering van de Europeesche:

Het hele jaar door zeker van uw vakanties genieten

·         Reiskostenvergoeding bij ziekte/overlijden van 1e, 2e en 3e graad familie

·         Bijna alle sporten standaard meeverzekerd

·         Standaard twee jaar nieuwwaardedekking op uw bagage bij de optimaal dekking

·         Vergoeding medische kosten die binnen uw verplicht eigen risico vallen

·         Kinderen onder 5 jaar en twee meereizende logeetjes gratis meeverzekerd

 

Daarom een doorlopende annuleringsverzekering van de Europeesche:

Het hele jaar door verzekerd voor annuleringskosten

·         Unieke All risk Annuleringsdekking: u bepaalt zelf de reden van annulering

·         Overlijden derdegraads familie standaard meeverzekerd

·         Ex-partner blijft eerstegraads familie

·         Risico van samengestelde reizen standaard meeverzekerd

·         Ook vergoeding als reisgenoot annuleert en zelf geen verzekering heeft

 

Afsluiten en meer informatie

U kunt de Doorlopende Verzekering voor Reizen eenvoudig via ons afsluiten. U kunt hiervoor langskomen op ons kantoor of bellen met Topo-Aktief. Liever eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, of kijk op www.europeesche.nl.

Kortlopende Reis- en Annulerings­verzekering

 

Kortlopende Reisverzekering van de Europeesche

Zonder zorgen op reis. Waar u ook naartoe gaat, met een reisverzekering van de Europeesche gaat u goed voorbereid op weg. Europeesche Verzekeringen is al negentig jaar dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen.


Deskundige personenhulp

Heeft u hulp nodig tijdens uw reis? Of het telefoonnummer van de dichtstbijzijnde dokter? Dan kunt u de Europeesche Hulplijn +31 20 651 5777 dag en nacht bellen. Onze medewerkers helpen u snel en goed. Met de Kortlopende Reisverzekering bent u standaard verzekerd van deskundige hulp wereldwijd. Een geruststellend idee.


Daarom belt u de Europeesche Hulplijn

■Voor hulp bij pech, ongevallen, ziekte en calamiteiten

■Voor professionele ondersteuning via de alarmcentrale

■Voor wereldwijde hulp in uw eigen taal

■Voor een snel advies bij eenvoudige medische klachten

■Voor de beste artsen en hulpdiensten in het buitenland


Altijd een reisverzekering op maat

U kunt uw kortlopende reisverzekering zelf samenstellen. U kunt zelf kiezen uit de drie varianten Basis, Comfort en Optimaal. Daarnaast kunt u uw verzekering uitbreiden met diverse dekkingen, zodat deze volledig aansluit op uw reis.


Basis: de belangrijkste risico’s verzekerd

Met de Basis reisverzekering bent u goed verzekerd voor de belangrijkste risico’s tijdens uw reis. Zo bent u verzekerd voor deskundige hulpverlening via de Europeesche Hulplijn. Daarnaast heeft u recht op enkele belangrijke vergoedingen. Bijvoorbeeld als u per ongeluk iets stuk­maakt in uw hotelkamer of vakantiehuis. Of als u plotseling extra reis- of telefoonkosten heeft. U heeft standaard Europadekking. Voor een reis buiten Europa kunt u de Basis reisverzekering uitbreiden met Werelddekking.


Comfort: meer dan ruime vergoedingen

De Comfort reisverzekering van de Europeesche biedt meer dan de Basis reisverzekering. Met Comfort krijgt u ruimere vergoedingen voor de dekkingen die u kiest, zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage. Ook deze reisverzekering heeft standaard Europadekking, die u zelf kunt uitbreiden naar Werelddekking.

Uitbreidingen voor Basis & Comfort

U kunt uw Basis of Comfort reisverzekering verder uitbreiden met dekkingen die uw reisverzekering nog beter laten aansluiten op uw wensen. Gaat u bijvoorbeeld op wintersport of wilt u zich in het buitenland verzekeren voor rechtsbijstand of geneeskundige kosten? U kunt de dekking dan altijd aanpassen.


Optimaal: alles perfect geregeld

Wilt u geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal reisverzekering van de Europeesche perfect voor u. Wij hebben hiervoor een uitgebreide reisverzeke­ring samengesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn bijvoorbeeld standaard meeverzekerd. Bovendien vergoeden wij voor uw bagage tot twee jaar oud de nieuwwaarde, zonder eigen risico! Ook bij deze reisverzekering kunt u kiezen uit Europadekking of Werelddekking.


Kortlopende Reisverzekering

Uw vakantie prima verzekerd van begin tot eind:

  • Wereldwijde hulp, 24 uur per dag
  • Snelle afhandeling van bagageschade
  • Twee jaar nieuwwaardevergoeding voor bagage bij Optimaal
  • Geen eigen risico bij geneeskundige kosten


Premieoverzicht Kortlopende Reisverzekering

 

Basis

Comfort

Optimaal

 

Europa

Europa

Europa

Personenhulp

€ 0,92

 € 1,02

€ 2,62

Bagage

€ 0,20

 € 0,25

Inclusief

Geneeskundige kosten

€ 0,45

 € 0,50

Inclusief

Geld

€ 0,50

€ 0,50

Inclusief

Reis Rechtsbijstand

€ 0,15

€ 0,15

Inclusief

Ongevallen

€ 0,10

€ 0,15

€ 0,15

Hulp en huur vervoermiddel

€ 17,50

€ 17,50

€ 17,50


De premie is per persoon per dag. Kinderen tot vijf jaar zijn gratis meeverzekerd.
Over delen van de premie betaalt u assurantiebelasting.

 

Wilt u meer informatie over assurantiebelasting? Kijk op www.europeesche.nl/assurantiebelasting.

Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege terug naar huis moet. Een annuleringsverzekering van de Europeesche is ideaal. Want die geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens uw vakantie.

Europeesche Verzekeringen: al negentig jaar dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen.

U kunt uw annuleringsverzekering volledig aanpassen aan uw wensen. U heeft de keuze uit twee verzekeringen: een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering.


Annuleringsverzekering: wat is standaard verzekerd?

Met onze standaard Annuleringsverzekering bent u goed verzekerd, als u uw reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mist u een deel van uw reis, bijvoorbeeld omdat u eerder naar huis moet? Dan ontvangt u van ons een vergoeding voor iedere dag dat u niet van uw reis heeft kunnen genieten. En heeft u zelf uw reis, bijvoorbeeld vliegticket, hotel en autohuur, samengesteld en valt een van de onderdelen uit? Dan vergoeden wij de wijzigings- of annuleringskosten van de overige onderdelen. (Denk bijvoorbeeld in het geval de luchtvaartmaatschappij zijn verplichtingen niet nakomt).

 

Waarnemer meeverzekeren

Als u wilt, kunt u een (zaak)waarnemer meeverzekeren. Dat kan de persoon zijn die uw taken op uw werk waarneemt. Of de persoon die altijd op uw huis of huisdier past terwijl u op reis bent. Als uw waarnemer iets overkomt, kunt u uw reis annuleren of vroegtijdig afbreken. U heeft dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.


Allrisk Annuleringsverzekering

Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert? Kies dan voor onze Allrisk Annuleringsverzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar mag zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.


Kortlopende Annuleringsverzekering

Vóór en tijdens de reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen. 

·         Ook voor lastminuteboekingen

·         Alle annuleringsredenen mee te verzekeren

·         Ook onderdelen van een zelf samengestelde reis worden vergoed

 

 Dekkingsoverzicht Kortlopende Annuleringsverzekering

 

Annulering

Allrisk Annulering

Vergoeding annulering om redenen genoemd in voorwaarden

kostprijs

kostprijs

Vergoeding annulering om

aanvullende redenen

-

75% van de

annuleringskosten

Vergoeding ongebruikte reisdagen:

 

 

- Ziekenhuisopname (minimaal één overnachting)

reissom per dag

reissom per dag

- Eerdere terugkeer om

redenen genoemd in de voorwaarden

reissom per dag

reissom per dag

- Eerdere terugkeer om aanvullende redenen

-

75% van de reissom per dag


Premieoverzicht Kortlopende Annuleringsverzekering

Annulering

5,5% van de reissom

Allrisk Annulering

7% van de reissom

Waarnemer

1% van de reissom

De poliskosten bedragen € 3,50. Over de premie en de poliskosten betaalt u assurantiebelasting. Wilt u meer informatie over assurantiebelasting? Kijk op www.europeesche.nl/assurantiebelasting.


Meer weten

Heeft u speciale wensen of wilt u meer weten over de mogelijkheden bij de Europeesche? Neem dan contact op met uw reis- of verzekeringsadviseur of kijk op www.europeesche.nl.

 

Kortom: met de verzekeringen van de Europeesche staat u er nooit alleen voor. De Europeesche is al jaren dé reisverzekeraar en recreatiespecialist bij uitstek.