Vind de reis die bij u past:

Voor u geselecteerde reizen:


wandelvakantie Ierland

Dingle Way

Vanaf € 525.00
Wandelvakantie in Ierland, waarvan de Dingle Way in het zuidwesten van het eiland loopt. Dingle is een schatkamer van archeologische monumenten zoals prehistorische forten en graven, steencirkels, Ogham stenen, kluizenaarshutten en middeleeuwse kerkjes. Het wandelen over dit groene en bloemrijke Ierse schiereiland is een tocht door de geschiedenis.

Kerry Way

Vanaf € 580.00
Wandelvakantie in Ierland waarbij de Kerry Way een pittige maar prachtige wandeltrektocht door de natuur in het zuidwesten van Ierland is. Kerry Way begint in het drukke toeristenplaatsje Killarney met zijn vele pubs, loopt door het stille hart van Kerry dat gevormd wordt door het schiereiland Iveragh; dit kent het hoogste gebergte van Ierland, de MacGillycuddy Reeks met als hoogste top de Carrantuohill (1024 m). Aan de voet van de bergen liggen grote en fraaie meren.

Beara Trektocht

Vanaf € 620.00

Wandelvakantie Ierland waarbij de Beara Way behoort tot de onbetwist fraaiste landschappen van Ierland: een woest schiereiland met een ruig berglandschap en rondom een betoverende kust.

Wicklow Way

Vanaf € 640.00

De Wicklow Way ten zuiden van Dublin is de oudste gemarkeerde route van Ierland. Wicklow wordt de Garden County genoemd. In Glendalough ziet u de ruïnes van een kloostercomplex uit de 6de eeuw, gelegen aan 2 meren.
.

Connemara Western Way

Vanaf € 630.00
Door het groene Connemara loopt de Western Way, langs 2 bergketens en meren en de enige ‘fjord’ van Ierland, Killary Harbour. Daarna wandelt u door County Mayo, de laatste etappe voert onder langs de Croagh Patrick, de berg van de heilige.
1