Vind de reis die bij u past:

Topo-Aktief is een reisbureau gespecialiseerd in wandelvakanties


Topo-Aktief bestaat in 2019 achtenwintig jaar als wandelspecialist !
Vele mensen schonken ons de afgelopen jaren hun vertrouwen. 

Het totale aanbod van onze wandel- en pelgrimsreizen vindt u op onze website. 

Op de website vindt u:

INDIVIDUELE WANDELVAKANTIES

wandelvakantie zonder derden, waarbij u wandelt met eigen vriend(en) of familie. U bent niet gebonden aan anderen en kunt de vertrekdatum vrij kiezen. U wandelt aan de hand van een uitgebreide routebeschrijving en met kaart over veelal gemarkeerde paden.

 

COMFORTABELE PELGRIMSREIZEN

van hotel naar hotel met vervoer van bagage.


Peter Versteegen & Patricia Stevens
"Sinds 1980 wandelden Patricia en ik elk jaar tijdens de vakanties in verschillende landen en met name in Frankrijk. Na enkele jaren in een landkaarten- en reisgidsenboekhandel te hebben gewerkt startte ik mijn eigen bedrijf: Topo-Aktief. Aktief mocht in die tijd – moderne spelling – nog met een k worden geschreven en Topos is Grieks voor plaats, dus de uitleg van de naam is: “op vele plaatsen actief”. We begonnen met actieve reizen naar het voormalig oostblok maar al snel werd het programma uitgebreid met vele Europese landen.

We begonnen met groepsreizen en ouders-met-kinderenreizen, maar al enkele jaren bieden we alleen nog individuele wandelarrangementen aan. Momenteel een kleine honderd verschillende in ca. 20 landen. Afgelopen jaren was ik gemiddeld 6 weken per jaar onze eigen arrangementen aan het wandelen. We weten dus waar we over praten met 35 jaar wandelervaring. Wat ik het meest geweldig vind van een wandelvakantie: je gaat volledig op in de wandeling, de nieuwe omgeving, de schitterende natuur, de onverwachte ontmoetingen: alle muizenissen verdwijnen uit je hoofd."

Peter Versteegen 

 

Voor verdere inlichtingen of een reis op maat kunt u ons altijd bereiken via:


Bezoekadres (ma-vr 10-17uur):
Lange Hezelstraat 32 (1e verdieping) Nijmegen

Telefoon 06-23379131
E-mail: info@topo-aktief.nl (inlichtingen)
admin@topo-aktief.nl (administratie en boekingen)

Kennelijke fouten en vergissingen op deze website binden Topo-Aktief niet.