Pelgrimstocht in Portugues? Topo Aktief heeft een ongekend groot aanbod!
Vind de reis die bij u past:

Pelgrimstocht Portugues

Bent u op zoek naar een pelgrimstocht via Portugues?

Topo Aktief heeft een zeer uitgebreid progamma voor Portugues!

U zoekt een pelgrimstocht via Portugues, maar u zoekt nog de juiste route of omgeving? Topo Aktief heeft een grote variatie van pelgrimstochten in Portugal (ook pelgrimsroutes) voor zowel de beginnende als de gevorderde wandelaars. U kunt uw route dus al naar gelang conditie en ervaring uitkiezen, zodat u ook écht kunt genieten van uw wandelvakantie.

Bekijk hieronder een aantal van onze pelgrimstochten in Portugal of ontdek het complete aanbod van wandelreizen en pelgrimstochten van Topo Aktief.

Via Algarviana Oost en West

Vanaf € 745.00

Achter de kust van de Algarve en voorbij de luxe accommodaties ligt het authentieke Portugal. Hier loopt de Via Algarviana, van oorsprong een pelgrimsroute naar de kaap van S. Vicente. U wandelt meestentijds door een stille en volop aanwezige natuur.
 

Pelgrimsroute Camino Portugues

Vanaf € 395.00
De Pelgrimsroute Camino Portugues is de Portugese variant van de pelgrimstocht naar Santiago.  Camino Portugues wordt ook wel Via Lusitana genoemd. Deze pelgrimsroute loopt niet ver van de oceaan in noordelijke richting. Behalve de kathedralen van Lissabon, Coimbra, Porto, Tui en Santiago zijn er voorname kerken in Rates, Ponte de Lima, Redondela, Pontevedra en Padron.

Camino Portugues da Costa

Vanaf € 410.00

Camino Portugues da Costa begint bij de 12e eeuwse kathedraal van Porto en eindigt bij de kathedraal van Santiago. U volgt in grote lijnen de kust. U heeft bij onze routebeschrijving vaak de keus tussen een route pal langs de kust of de historische route die enkele kilometers meer in het binnenland ligt. U passeert enkele vissershaventjes en riviermondingen voor u per boot de monding van de grensrivier tussen Portugal en Spanje oversteekt. Voorbij Redondela volgt u de klassieke Camino Portugues.

 

Pelgrimstocht via Portugues: alle vrijheid en niet gebonden aan anderen

Topo Aktief biedt u vele individuele wandelreizen waarbij u niet gebonden bent aan derden. Geniet van schitterende pelgrimstochten waarbij u alleen wandelt of met vriend(en) of familie. U kunt zelfs de vertrekdatum vrij kiezen. U wandelt aan de hand van een uitgebreide routebeschrijving en met kaart over veelal gemarkeerde paden. Dit zorgt ervoor dat u uw vakantie voor een groot deel in alle vrijheid zelf kunt bepalen.

Op de reizen naar IJsland en Marokko is er altijd een lokale begeleider. Op de reizen naar La Palma, Madeira/Funchal en Kreta heeft u de keus, waaronder ook een arrangement met begeleide dagwandelingen.

Keuze uit wandelen vanuit standplaats of inclusief huurauto

Wilt u via Portugues een pelgrimstocht starten vanuit uw standplaats of gebruik maken van een huurauto voor nog meer mogelijkheden en vrijheid? Ook dit is geen probleem. Bij Topo Aktief kunt u via eenvoudig uw vlucht, auto en verzekering boeken. Verder is Topo Aktief aangesloten bij SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Heeft u vragen over een pelgrimstocht in Portugues?

Neemt u dan direct contact met ons op.

Neem contact op