Pelgrimstocht Portugues – pelgrimstochten Portugal | Topo-Aktief
Vind de reis die bij u past:

Pelgrimstocht Portugues

Hét reisbureau gespecialiseerd in pelgrimstochten in Portugal

Topo-Aktief is inmiddels ruim 30 jaar een reisbureau dat gespecialiseerd is in onder andere pelgrimstochten via Portugues in Portugal. Een pelgrimstocht is een reis die u maakt naar een plek die een religieuze of spirituele betekenis heeft. Een pelgrim wordt door velen nog steeds gezien als iemand die een bedevaart maakt. Het doel van een pelgrimstocht is niet zozeer de eindbestemming, maar de reis op zich. Het eindpunt staat vast, maar de lessen die u onderweg leert en in hoeverre u uzelf gaat tegenkomen, is vooraf niet te zeggen.

Wij organiseren diverse pelgrimstochten

Topo-Aktief heeft een zeer uitgebreid en divers programma in Portugal. Bekijk een aantal van deze tochten hieronder of ontdek het complete aanbod van wandelreizen en pelgrimstochten van Topo-Aktief.

Via Algarviana Oost en West

Vanaf € 745.00

Achter de kust van de Algarve en voorbij de luxe accommodaties ligt het authentieke Portugal. Hier loopt de Via Algarviana, van oorsprong een pelgrimsroute naar de kaap van S. Vicente. U wandelt meestentijds door een stille en volop aanwezige natuur.
 

Pelgrimsroute Camino Portugues

Vanaf € 395.00
De Pelgrimsroute Camino Portugues is de Portugese variant van de pelgrimstocht naar Santiago.  Camino Portugues wordt ook wel Via Lusitana genoemd. Deze pelgrimsroute loopt niet ver van de oceaan in noordelijke richting. Behalve de kathedralen van Lissabon, Coimbra, Porto, Tui en Santiago zijn er voorname kerken in Rates, Ponte de Lima, Redondela, Pontevedra en Padron.

Camino Portugues da Costa

Vanaf € 410.00

Camino Portugues da Costa begint bij de 12e eeuwse kathedraal van Porto en eindigt bij de kathedraal van Santiago. U volgt in grote lijnen de kust. U heeft bij onze routebeschrijving vaak de keus tussen een route pal langs de kust of de historische route die enkele kilometers meer in het binnenland ligt. U passeert enkele vissershaventjes en riviermondingen voor u per boot de monding van de grensrivier tussen Portugal en Spanje oversteekt. Voorbij Redondela volgt u de klassieke Camino Portugues.

 

Bovengenoemde pelgrimstochten zijn een kleine greep uit onze uitgebreide mogelijkheden. Geïnteresseerd in één van onze pelgrimstochten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag. 

Comfortabele pelgrimstocht Portugues

Naast de ‘standaard’ pelgrimstocht organiseren wij ook comfortabele pelgrimstochten via Portugues. Dit betekent dat wij van Topo-Aktief niet alleen de wandelingen en de hotels/kleinschalige accommodaties regelen, maar ook het bagagevervoer, de transfers, verzekeringen, een huurauto en eventueel een vlucht. Op deze manier kunt u zich volledig focussen op uw mooie pelgrimstocht via Portugues. Verder is Topo Aktief aangesloten bij SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Het fijne aan de pelgrimstocht via Portugues van Topo-Aktief is dat u bij ons niet gebonden bent aan anderen. U kunt uw reisgezelschap zelf kiezen alsook uw vertrekdatum en het tempo waarin u loopt. U wandelt aan de hand van een uitgebreide routebeschrijving en met kaart over veelal gemarkeerde paden. 

Interesse?

Heeft u na het lezen van het bovenstaande, interesse gekregen in een pelgrimstocht via  Portugues? En bent u benieuwd naar onze mogelijkheden en de bijbehorende prijzen? Neem dan gewoon contact met ons op. Onze professionele medewerkers staan altijd voor u klaar met een persoonlijk advies.

Neem contact op

Zorgeloos genieten van uw pelgrimstocht: daar staan wij voor!