Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandelen in het Sauerland

Een wandelvakantie in het Sauerland

Een wandelvakantie in het Sauerland in Duitsland. Ontdek de adembenemende schoonheid van deze regio terwijl u geniet van onverharde wandelpaden, uitgestrekte bossen en schilderachtige dorpjes. Het Sauerland is dé bestemming voor wintersport in de winter maar is ook zeker geschikt voor wandelliefhebbers. Onze zorgvuldig uitgestippelde wandelroutes laten u de adembenemende landschappen van het Sauerland ervaren.

lees meer lees minder

Wandelen vanuit een plek in het Sauerland

Elke ochtend ontwaakt u in een comfortabel hotel te midden van de adembenemende natuur van het Sauerland. Hier, tijdens uw standplaatsreis, geniet u van de vrijheid om uw wandelavontuur zelf te plannen. Ontdek de charme van het Sauerland op uw eigen tempo, vanuit het gemak van uw hotel. Kies uit een scala aan wandelroutes, varieer de moeilijkheidsgraad en omarm de flexibiliteit die deze standplaatsreis biedt. U hoeft zich geen zorgen te maken over het steeds weer inpakken van uw koffers; uw hotel blijft uw comfortabele thuisbasis in het gezellige dorp Altastenberg.

Het Sauerland een bestemming dicht bij huis maar toch echt weg.

Stelt u zich voor dat u even weg bent van de dagelijkse drukte, zonder ver te reizen. Het Sauerland, een bestemming dicht bij huis maar toch echt weg, biedt u de perfecte ontsnapping. Hier, te midden van de rustgevende natuur, kunt u wandelen over onverharde paden en de schoonheid van Winterberg ontdekken. Laat u leiden door de prachtige omgeving en verlies uzelf in het landschap rond de Kahler Asten. Een wandelgebied waar de ongerepte natuur u omarmt. Boek nu uw ontsnapping naar het Sauerland, waar de nabijheid van huis samensmelt met de verre magie van de Duitse natuur. U overnacht in het gezellige dorp Altastenberg.

Andere suggesties

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden