Topo-Aktief: Wandelvakanties en pelgrimsreizen in Europa - Nederland
Vind de reis die bij u past:

Voor u geselecteerde reizen:

Wandelvakantie Nederland

Nederland is de ideale locatie voor een ontspannen wandelvakantie. Een wandelvakantie in Nederland betekent korte reistijden, want mooie en verrassende wandelgebieden liggen dichterbij dan u denkt! Ons eigen land kent namelijk talrijke inspirerende wandelroutes. Via een wandelvakantie in Nederland leert u op een heel nieuwe manier Nederland te ontdekken. Geniet tijdens een wandelvakantie in Nederland van de schitterende natuur, bijvoorbeeld in het heuvelachtige Limburg langs de meanderende Geul of een van de mooie routes in Twente in het oosten van Nederland.
Welke Nederlandse wandelvakantie u ook kiest, door het mooie en afwisselende landschap kunt u genieten van een heerlijke, onvergetelijke en onbezorgde wandelvakantie in Nederland.


Wandelvakantie in Nederland met bagagevervoer

Bijna alle wandelreizen in Nederland zijn wandeltrektochten met bagagevervoer. U wandelt per dag ongeveer 17 a 20 kilometer van hotel naar hotel, zodat u de mooiste plekjes wandelend kunt bezoeken. Over uw bagage hoeft u zich geen zorgen te maken, deze wordt lekker luxe naar het volgende hotel gebracht.


Wandeltrektocht in Nederland

De wandelvakanties in Nederland zijn wandeltrektochten van maximaal een week, echter de kortste is twee dagen. U wandelt in de mooiste gebieden van Nederland, zoals Twente, Zuid Limburg, Zutphen en rond Nijmegen. Heeft u vragen belt u ons gerust voor een mooie wandelvakantie in Nederland.

Wandelvakantie in Twente met bagagevervoer

Kom heerlijk wandelen in Twente! Het landschap is afwisselend, oer-Nederlands en knus. Het herbergt uitgestrekte heidevelden, bossen, kronkelende beken, weilanden vol bloemen en eeuwenoude boerderijen. U wandelt door fraaie natuurgebieden als de Tankenberg, het Lutterzand, landgoed Singraven en het Roderveld.

Trektocht Ros van Twente

Vanaf € 210.00
Twee dagen genieten van de rust in de Twentse natuur! U zult verbaasd staan van de schoonheid en de afwisseling in het Twentse landschap. Van fraaie bossen, kronkelende beken, weilanden vol bloemen tot eeuwenoude boerderijen. Dit is op en top Twente! Genieten van de natuur in alle jaargetijden.

2-Daagse Twente

Vanaf € 145.00
Ons binnenste buitenland, zo wordt het Rijk van Nijmegen ook wel genoemd. Wij laten u genieten van een stadswandeling door de oudste stad van Nederland naar de heuvels bij Groesbeek. Vanaf de Waalkade loopt u zo de natuur in en bent u onderweg naar de Ooijpolder, bewandelt u de Duivelsberg en is het genieten van de fraaie Mokerheide.

Trektocht Rijk van Nijmegen

Vanaf € 260.00

Wandelen Graafschap

U wandelt door het prachtige halfopen landschap De Graafschap, waarbij landbouw en parklandschap op een harmonieuze wijze zijn geïntegreerd. Nergens in Nederland zult u op zo’n klein oppervlak zoveel kastelen aantreffen. De tijd heeft hier echt stilgestaan en u zult zich verbazen over geweldige rijkdom van deze landgoederen. Een flink deel van de wandeling voert langs de meanderende Berkel.

Landschap De Graafschap

Vanaf € 355.00
Geniet van een wandelvakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen? Nergens anders in het land vind je een gevarieerder mozaïek van landschapselementen dan in Zuid-Limburg. Tijdens het wandelen ontdekt u op elke hoek weer iets nieuws. Het landschap is zo afwisselend dat je eigenlijk nooit uitgekeken raakt.

Valkenburg en Zuid-Limburg

Vanaf € 390.00
In slechts drie dagen kunt u al genieten van een heerlijke trektocht door het Zuid-Limburgse heuvelland. Ervaar tijdens de wandelingen de rust die Limburg biedt. Met deze wandelarrangementen zal dat zeker lukken. U wandelt langs de meanderende Geul, langs kastelen en kloosters, door hellingbossen met holle wegen en uitgestrekte heide.

3-Daagse Zuid-Limburg

Vanaf € 199.00
1