Vind de reis die bij u past:

Voor u geselecteerde reizen:


Wandelvakantie Nederland


Nederland is de ideale locatie voor een ontspannen wandelvakantie. Een wandelvakantie in Nederland betekend kleine reistijden, mooie en verrassende wandelgebieden liggen dichterbij dan u denkt! Ons eigen land kent namelijk talrijke inspirerende wandelroutes. Via een wandelvakantie in Nederland leert u op een heel nieuwe manier Nederland te ontdekken. Geniet tijdens een wandelvakantie in Nederland van de schitterende natuur, bijvoorbeeld in het heuvelachtige Limburg langs de meanderende Geul of een van de mooie routes in Twente in het oosten van Nederland.
Welke Nederlandse wandelvakantie u ook kiest, door het mooie en afwisselende landschap kunt u genieten van een heerlijke, onvergetelijke en onbezorgde wandelvakantie in Nederland.

 

Trektocht Ros van Twente

Vanaf € 235.00
Wandelvakantie in Twente met bagagevervoer

Drie dagen heerlijk wandelen in Twente! Het landschap is afwisselend, oer-Nederlands en knus. Het herbergt uitgestrekte heidevelden, bossen, kronkelende beken, weilanden vol bloemen en eeuwenoude boerderijen. U wandelt door fraaie natuurgebieden als de Tankenberg, het Lutterzand, landgoed Singraven en het Roderveld.

Trektocht Rijk van Nijmegen

Vanaf € 275.00
Ons binnenste buitenland, zo wordt het Rijk van Nijmegen ook wel genoemd. Wij laten u genieten van een stadswandeling door de oudste stad van Nederland naar de heuvels bij Groesbeek. Vanaf de Waalkade loopt u zo de natuur in en bent u onderweg naar de Ooijpolder, bewandelt u de Duivelsberg en is het genieten van de fraaie Mokerheide.

Landschap De Graafschap

Vanaf € 295.00

Wandelen Graafschap

U wandelt door het prachtige halfopen landschap De Graafschap, waarbij landbouw en parklandschap op een harmonieuze wijze zijn geïntegreerd. Nergens in Nederland zult u op zo’n klein oppervlak zoveel kastelen aantreffen. De tijd heeft hier echt stilgestaan en u zult zich verbazen over geweldige rijkdom van deze landgoederen. Een flink deel van de wandeling voert langs de meanderende Berkel.

Valkenburg en Zuid-Limburg

Vanaf € 375.00
Geniet van een wandelvakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen? Nergens anders in het land vind je een gevarieerder mozaïek van landschapselementen dan in Zuid-Limburg. Tijdens het wandelen ontdekt u op elke hoek weer iets nieuws. Het landschap is zo afwisselend dat je eigenlijk nooit uitgekeken raakt.

3-Daagse Zuid-Limburg

Vanaf € 199.00
In slechts drie dagen kunt u al genieten van een heerlijke trektocht door het Zuid-Limburgse heuvelland. Ervaar tijdens de wandelingen de rust die Limburg biedt. Met deze wandelarrangementen zal dat zeker lukken. U wandelt langs de meanderende Geul, langs kastelen en kloosters, door hellingbossen met holle wegen en uitgestrekte heide.
1