Vind de reis die bij u past:

Voor u geselecteerde reizen:


Wandelvakanties

Vlaamse Ardennen

Vanaf € 375.00
De schilderachtige Vlaamse Ardennen hebben de wandelaar veel te bieden. Niet alleen prachtige vergezichten, beboste heuvels en kronkelende beekjes maar ook een rijke keuken.

Gaumeroute

Vanaf € 215.00

De Gaume loopt vanaf het dichte Ardense woud met zijn zwarte sparren door tot in Frankrijk. Een zonnig klimaat, een lieflijk landschap en een rijke historie maken de Gaume tot een plezierig wandelgebied.

 

TransArdense Route

Vanaf € 270.00
Ardennen wandeltrektocht: Waar het uitgestrekte Ardennenplateau wordt doorsneden door valleien van rivieren als de Ourthe, de Lesse, de Lomme en de Semois, loopt de Transardense route in 160 km noord-zuid van La Roche-en-Ardenne naar Bouillon in het dal van de Semois.

Eisleck Trail

Vanaf € 615.00
De Eisleck Trail  is een trektocht door Luxemburg en de Belgische Ardennen. De Eisleck Trail verbindt de valleien van de Clerve in Luxemburg en de Ourthe in België via het Ardense plateau.

Eisleck Trail

Vanaf € 615.00
Wandeltrektocht door Luxemburg en de Belgische Ardennen: De Eisleck trail verbindt de valleien van de Clerve in Luxemburg en de Ourthe in België via het Ardense plateau.

Gent en Leiestreek

Vanaf € 210.00
Gent biedt een veelheid aan bezienswaardigheden en historische gebouwen: het Gravensteen, 15e eeuwse stadhuis, de Sint-Baafskathedraal en het Belfort uit de 14e eeuw.

Klein Zwitserland \ Mullerthal

Vanaf € 280.00
‘Klein Zwitserland’ is bekend door de unieke rotsformaties, die door hun grillige vormen de fantasie prikkelen. Het water van de Ernz Noir en andere riviertjes heeft in het Müllerthal heel aparte vormen uitgesleten.

Eifelsteig

Vanaf € 475.00
De Eifelsteig voert langs de Duits-Belgische grens vanuit Kornelimunster langs aantrekkelijke stadjes als Monschau, Blankenheim, Hillesheim en Trier. 

Lahn Wandelroute

Vanaf € 375.00
Aan de romantische Lahn ligt het Oranjestadje Nassau, waar de voorvaderen van het Nederlandse koningshuis woonden. In Diez ligt het Grafenschloss langs de route en slot Oranienstein op enige afstand. Langs de Lahn ligt een van de mooiste Duitse wandeltrajecten.

Moselsteig

Vanaf € 295.00
De Moselsteig voert van het drielandenpunt bij Perl langs de Moezel naar Koblenz langs typische wijndorpen. U wandelt tussen de wijngaarden, onderweg heeft u bijna voortdurend schitterende uitzichten op de bochtige rivier. Op de laatste dag van elk arrangement staan er bijzondere activiteiten op het programma. Het traject Bernkastel naar Cochem wordt het allermooiste stukje Moezeldal genoemd.