Trektocht Isle of Wight – de mooiste trektochten in Engeland | Topo-Aktief
Vind de reis die bij u past:

Trektocht Isle of Wight

Bent u op zoek naar een trektocht op Isle of Wight?

U zoekt een trektocht op Isle of Wight, maar u zoekt nog de juiste route of omgeving? Topo Aktief heeft een grote variatie van trektochten in Engeland (ook pelgrimsroutes) voor zowel de beginnende als de gevorderde wandelaars. U kunt uw route dus al naar gelang conditie en ervaring uitkiezen, zodat u ook écht kunt genieten van uw wandelvakantie.

Bekijk hieronder een aantal van onze trektochten in Engeland of ontdek het complete aanbod wandelreizen en pelgrimstochten van Topo Aktief.

Kustpad Wight

Vanaf € 565.00
De trektocht Wight loopt langs de kust van het eiland. Het herbergt unieke flora en fauna, door de Britten ook wel het ‘Madeira van Engeland’ genoemd. Tegelijkertijd ademt het ook de typische Engelse sfeer. U start en eindigt weer in Ryde.

Isle of Wight

Vanaf € 385.00

Een Engels eiland waar het vaak mooi weer is en zelfs palmbomen groeien? Dat is het eiland Wight onder de Engelse zuidkust, dat dankzij de warme golfstroom beschikt over een subtropisch microklimaat. Hier is het prachtig en ontspannen wandelen door de heuvels en langs de rotskust.

Cotswold Way

Vanaf € 695.00
De Cotswold Way loopt door "De Cotswolds", een zacht glooiend gebied in de driehoek tussen Oxford, Stratford-upon-Avon en Bath. Het is de English countryside bij uitstek. De typische dorpjes en stadjes zijn gebouwd van de honingkleurige Cotswold kalksteen en gelegen in een schitterend landschap.

Wij organiseren de mooiste trektochten in Engeland

De naam trektocht zegt het eigenlijk zelf al: het is een tocht van meerdere, opeenvolgende dagen. Tijdens een trektocht gaat u helemaal back-to-basic, u waait letterlijk en figuurlijk uit. Na een trektocht voelt u uzelf meer verbonden met uzelf én met de natuur. Bij Topo-Aktief organiseren we diverse trektochten op Madeira. Bent u er aan toe om mooie herinneringen te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het boeken van één van onze trektochten in Portugal. 

Waarom een trektocht op Isle of Wight?

Bent u een enthousiast wandelaar? Dan is het echt een aanrader om minstens één keer in uw leven een trektocht te maken. Tijdens onze trektochten op Isle of Wight:

  • Gaat u terug naar de basis: wie ben ik als ik niet van hot naar her aan het rennen ben in onze huidige maatschappij?
  • Leert u accepteren. Ongemak is namelijk een onderdeel van het avontuur: regen, spierpijn, niets aan te doen. 
  • Ervaart u vrijheid, want u hoeft niets anders te doen dan te lopen, te eten, te drinken en te slapen.
  • Stapt u uit uw comfortzone.
  • Wordt u één met de natuur.
  • Bouwt u conditie op en geeft u uw zelfvertrouwen een flinke boost.

Na het ondernemen van een trektocht op Isle of Wight of één van de andere trektochten in Engeland kunt u echt trots op uzelf zijn. 

Kies voor één van onze trektochten op Isle of Wight

Een goede voorbereiding is ook bij een trektocht het halve werk. En de voorpret begint al bij deze voorbereiding. Terwijl u door verschillende reisverslagen en foto’s bladert, waant u zich alvast op avontuur. Is de keuze gevallen op een trektocht op Isle of Wight? Dan begint het praktische deel van de voorbereiding. Wij van Topo-Aktief helpen u graag bij dit praktische gedeelte. Wanneer en hoe lang gaat u op pad? Hoe en waar gaat u overnachten? Gaat u alleen, met familie en/of met vrienden op trektocht? Bent u al in Engeland of wilt u dat wij de vlucht ook voor u regelen? Allemaal belangrijke zaken waar wij samen met u over nadenken. Wilt u op Isle of Wight een trektocht starten vanuit uw standplaats of gebruik maken van een huurauto voor nog meer mogelijkheden en vrijheid? Ook dit is geen probleem. Bij Topo Aktief kunt u via eenvoudig uw huurauto en verzekering boeken. Verder is Topo Aktief aangesloten bij SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

De voordelen van Topo-Aktief

Topo-Aktief is inmiddels alweer ruim 30 jaar een reisbureau gespecialiseerd in wandelvakanties, trektochten en pelgrimsreizen. Met onze jarenlange ervaring wijzen wij u graag de weg naar een voor u geschikte trektocht op Isle of Wight. Onze trektochten zijn onderverdeeld in diverse reiscategorieën zoals bergen, eilanden en kustwandelingen, lichte wandelreizen of speciale wandelreizen in de winter. U leest het al: wij van Topo-Aktief bieden voor elke wandelaar wat wils. Of u nou een beginnend wandelaar of al een gevorderde wandelaar bent.  

Bent u geïnteresseerd in één van onze trektochten op Isle of Wight of een ander gebied in Engeland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de beste keuzes in uw specifieke situatie. Hierin voorzien wij u altijd van een eerlijk advies. Weet u al welke trektocht op Isle of Wight u wilt gaan doen? Dan is het ook mogelijk om deze reis direct online te boeken.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze wandelreizen? Bekijk dan een van onderstaande pagina's.

Frankrijk Canarische Eilanden
België Engeland
Duitsland Griekenland
Ierland Italië
Kaapverdië Luxemburg
Oostenrijk Portugal en Madeira
Schotland Slovenië
Spanje en Mallorca Tsjechië