Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Wandelen op La Gomera

Zelf samenstellen
Persoonlijk advies
Uitgebreid aanbod
Meer dan 30 jaar ervaring

Wandelvakanties La Gomera

De mooiste wandelvakanties op La Gomera laten je wandelen over de GR-131 en GR-132 of dagen je uit met kortere wandelingen die je moeiteloos aan elkaar verbindt. Dus wil je de natuur op dit geweldige eiland ontdekken? Wij organiseren complete vakanties om te wandelen, helemaal in jouw eigen tempo. En met bagagevervoer natuurlijk, waarmee we ervoor zorgen dat jij extra comfortabel reist. Wij regelen het bagagevervoer, delen de GPS-tracks met je en doen natuurlijk graag suggesties om ergens te gaan lunchen, dineren of gewoon een kop koffie te drinken. Dus denk je aan een meerdaagse wandeltocht op La Gomera of zoek je een trektocht als basis voor jouw wandelvakantie? Dat is precies waarmee we je graag helpen, bijvoorbeeld door de Valle Gran Rey, San Sebastian en het National Park Garajonay.

lees meer

Wandelvakantie La Gomera met bagagevervoer

Jouw wandelvakantie op La Gomera boek je bij ons eenvoudig met bagagevervoer. Zo maken we al onze wandelreizen extra aantrekkelijk en comfortabel. Terwijl jij naar de volgende bestemming wandelt zorgen wij ervoor dat we de bagage alvast voor je overbrengen. Die staat vervolgens voor je klaar bij aankomst, zodat je meteen in kunt checken en even kunt bijkomen. En ben je benieuwd wat je nog meer van ons kunt verwachten? Je ontvangt duidelijke GPS-tracks, die precies aangeven welke route je moet lopen. Zo heb je de begeleiding van specialisten met meer dan 30 jaar ervaring, terwijl je de wandelvakantie op La Gomera helemaal in je eigen tempo doet.

lees meer

Ga direct naar

Ontdek de mooiste plekken in La Gomera

Dit zeggen onze wandelaars

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden

Meerdaagse wandeltocht La Gomera

Tijdens een meerdaagse wandeltocht op La Gomera ontdek je bijvoorbeeld het nevelwoud en het laurierbos, net als Hermigua en het Nationaal Park Garajonay. Je loopt langs de randen van het park bijvoorbeeld naar de hoofdstad San Sebastian, waar we een aangenaam verblijf voor je boeken. Daarnaast wandel je bijvoorbeeld de GR 131 en de iets zwaardere GR 132, als twee belangrijkste wandelroutes over het eiland. Ook de moeite waard zijn bijvoorbeeld Las Hoyas en Jardin de Las Creces, twee plaatsen waartussen je een geweldige wandelroute vindt voor een wandelvakantie op La Gomera.

Trektocht La Gomera

Kies voor een trektocht op La Gomera bijvoorbeeld voor het rustigere zuiden. Je wandelt dan door het prachtige nevelwoud en door open landschappen, tussen de terrasakkers die er schitterend zijn aangelegd. We hebben meer dan 30 jaar ervaring met wandelvakanties, onder andere op La Gomera. Dat betekent dat we daar de weg kennen, en je uitstekend kunnen adviseren over waar je de mooiste plekken vindt. Wil je deze wandelvakantie bij ons boeken? Neem dan contact met ons op.