Vind de reis die bij u past:

Voor u geselecteerde reizen:


wandelvakantie Duitsland

Eifelsteig

Vanaf € 475.00
De Eifelsteig voert langs de Duits-Belgische grens vanuit Kornelimunster langs aantrekkelijke stadjes als Monschau, Blankenheim, Hillesheim en Trier. 

Lahn Wandelroute

Vanaf € 379.00
Aan de romantische Lahn ligt het Oranjestadje Nassau, waar de voorvaderen van het Nederlandse koningshuis woonden. In Diez ligt het Grafenschloss langs de route en slot Oranienstein op enige afstand. Langs de Lahn ligt een van de mooiste Duitse wandeltrajecten.

Moselsteig

Vanaf € 300.00
De Moselsteig voert van het drielandenpunt bij Perl langs de Moezel naar Koblenz langs typische wijndorpen. U wandelt tussen de wijngaarden, onderweg heeft u bijna voortdurend schitterende uitzichten op de bochtige rivier. Op de laatste dag van elk arrangement staan er bijzondere activiteiten op het programma. Het traject Bernkastel naar Cochem wordt het allermooiste stukje Moezeldal genoemd.

Schluchtensteig

Vanaf € 559.00
De Schluchtensteig voert dwars door het Naturpark Südschwarzwald. Het voert door de fraaie Wutachschlucht, over het Hochschwarzwaldplateau, u passeert de Schluchsee en de dom van St. Blasien en vervolgens daalt u door de Wehraschlucht.

Saar-Hunsrucksteig

Vanaf € 725.00
Wandelen over de Saar Hunsrücksteig, vele fantastische kilometers langs bizarre rotspartijen en idyllische beekjes, door diepe valleien en over mysterieuze veengrond. Ontdek romantisch gelegen meren, betoverende valleien en fantastisch uitzichten.

Eiland Ruegen

Vanaf € 365.00
Het eiland Rügen ligt in het noordoosten van Duitsland. Het is bekend vanwege de witte krijtrotsen en groene lanen, beukenbossen en lange en brede stranden. Een groot deel is natuurreservaat en Nationaal park.
1