Reisadvies nodig? 085 - 00 433 50

Camino Santiago

Een wandelvakantie over de Camino naar Santiago met bagagevervoer

Een wandelvakantie over de Camino naar Santiago met bagagevervoer. Wandel over de eeuwenoude paden van de Camino naar Santiago, omringd door adembenemende landschappen en historische bezienswaardigheden. Als u naar Santiago wilt wandelen, zijn er diverse looproutes vanuit Nederland, België, Frankrijk, Portugal en Spanje. Geniet van de vrijheid van het wandelen zonder de last van een zware tas op uw rug, wij regelen het bagagevervoer! De Camino Francés is de meest bekende route richting prachtige Kathedraal van Santiago. U stapt in de voetsporen van pelgrims die eeuwenlang deze reis hebben gemaakt, en wij begeleiden u tijdens deze bijzondere wandelvakantie.

lees meer lees minder

Wandel van hotel naar hotel over een Camino naar Santiago

Onze wandelvakantie biedt u de unieke ervaring van een pelgrimstocht zonder zorgen. Geniet van de prachtige landschappen, historische bezienswaardigheden en spirituele reis, terwijl wij de logistiek voor u regelen. U wandelt van hotel naar hotel vanuit Frankrijk, Spanje of Portugal. Wandelen van hotel naar hotel betekent dat u elke etappe fris begint, zonder de last van een zware rugzak. Wij verzorgen het bagagevervoer, boeken nette accommodaties en zorgen voor een zorgeloze reis. U kunt zich volledig concentreren op de magie van de Camino, de ontmoetingen met medepelgrims en de reis naar Santiago.

Wandelen naar Santiago de Compostella

Een wandelvakantie naar Santiago de Compostela, vele pelgrims zijn u voorgegaan. Wandelen naar Santiago de Compostella is niet alleen een reis, het is een bucketlist-ervaring. Het is een kans om tot uzelf te komen, omringd door adembenemende landschappen en doordrenkt van eeuwenoude geschiedenis. Ontmoet medepelgrims uit alle hoeken van de wereld en deel de unieke verbondenheid die ontstaat tijdens deze spirituele tocht. Bij ons wordt uw pelgrimstocht nog specialer met ons bagagevervoer. Of u nu kiest voor de traditionele Camino Francés, de betoverende Camino Portugués, of een andere route, wij staan voor u klaar om uw wandelervaring onvergetelijk te maken.

Andere suggesties

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag.

Zes redenen waarom Topo-Aktief?

  • Kies zelf uw vertrekdatum, gezelschap en tempo.
  • Meer dan 30 jaar ervaring in wandelreizen
  • Altijd persoonlijk contact en advies
  • 100% veilig reizen met SGR, CF en ANVR
  • Uitgebreid Europees aanbod aan reizen
  • Voor beginners en gevorderden