Wandelroute Spaanse Pyreneeën – de mooiste wandelroutes in Spanje | Topo-Aktief
Vind de reis die bij u past:

Wandelroute Spaanse Pyreneeën

Bent u op zoek naar een wandelroute in de Spaanse Pyreneeën?

U zoekt een wandelroute in de Spaanse Pyreneeën, maar u zoekt nog de juiste route of omgeving? Topo Aktief heeft een grote variatie van wandelroutes in Spanje (ook pelgrimsroutes) voor zowel de beginnende als de gevorderde wandelaars. U kunt uw route dus al naar gelang conditie en ervaring uitkiezen, zodat u ook écht kunt genieten van uw wandelvakantie.

Bekijk hieronder een aantal van onze wandelroutes in Spanje of ontdek het complete aanbod wandelreizen en pelgrimstochten van Topo Aktief.

Wandelvakantie Costa Brava Emporda

Vanaf € 645.00

Dit prachtig wandelgebied, de Alt Emporda, ligt ten noorden van de drukst bezochte plaatsen aan de Costa Brava. Zuidelijk hiervan ligt Baix Emporda. Hier loopt het smokkelaarspad dat werd gebruikt om uit te kijken naar piraten en dat langs de zee veel aardige doorkijkjes telt.

Costa Brava Kustwandeling

Vanaf € 615.00
Wandelen aan de Costa Brava: al wandelend over het kustpad van de Cami de Ronda ontdekt u een andere kant van dit gedeelte van de kust. Vroeger werd deze route door smokkelaars gebruikt. Nu biedt ze steeds weer nieuwe vergezichten op idyllische rotsenbaaitjes en vissersdorpjes.

Spaanse Pyreneeen - Cerdanya

Vanaf € 490.00
Tussen Andorra en de imposante Serra de Cadi ligt de brede vallei van de Segre. Vanuit het dorpje Prullans kunnen fraaie wandelingen worden gemaakt. Schitterend uitzicht op de Spaanse Pyreneeën.

Wij organiseren de mooiste wandelroutes in Spanje

De naam trektocht zegt het eigenlijk zelf al: het is een tocht van meerdere, opeenvolgende dagen. Tijdens een trektocht gaat u helemaal back-to-basic, u waait letterlijk en figuurlijk uit. Na een trektocht voelt u uzelf meer verbonden met uzelf én met de natuur. Bij Topo-Aktief organiseren we diverse trektochten op Madeira. Bent u er aan toe om mooie herinneringen te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het boeken van één van onze trektochten in Portugal. 

Waarom een wandelroute in de Spaanse Pyreneeën?

Bent u een enthousiast wandelaar? Dan is het echt een aanrader om minstens één keer in uw leven een wandelroute te maken. Tijdens onze wandelroutes in de Spaanse Pyreneeën:

  • Gaat u terug naar de basis: wie ben ik als ik niet van hot naar her aan het rennen ben in onze huidige maatschappij?
  • Leert u accepteren. Ongemak is namelijk een onderdeel van het avontuur: regen, spierpijn, niets aan te doen. 
  • Ervaart u vrijheid, want u hoeft niets anders te doen dan te lopen, te eten, te drinken en te slapen.
  • Stapt u uit uw comfortzone.
  • Wordt u één met de natuur.
  • Bouwt u conditie op en geeft u uw zelfvertrouwen een flinke boost.

Na het ondernemen van een wandelroute in de Spaanse Pyreneeën of één van de andere wandelroutes in Spanje kunt u echt trots op uzelf zijn. 

Kies voor één van onze wandelroutes in de Spaanse Pyreneeën

Een goede voorbereiding is ook bij een wandelroute het halve werk. En de voorpret begint al bij deze voorbereiding. Terwijl u door verschillende reisverslagen en foto’s bladert, waant u zich alvast op avontuur. Is de keuze gevallen op een wandelroute in de Spaanse Pyreneeën? Dan begint het praktische deel van de voorbereiding. Wij van Topo-Aktief helpen u graag bij dit praktische gedeelte. Wanneer en hoe lang gaat u op pad? Hoe en waar gaat u overnachten? Gaat u alleen, met familie en/of met vrienden op wandelroute? Bent u al in Spanje of wilt u dat wij de vlucht ook voor u regelen? Allemaal belangrijke zaken waar wij samen met u over nadenken. Wilt u in de Spaanse Pyreneeën een wandelroute starten vanuit uw standplaats of gebruik maken van een huurauto voor nog meer mogelijkheden en vrijheid? Ook dit is geen probleem. Bij Topo Aktief kunt u via eenvoudig uw huurauto en verzekering boeken. Verder is Topo Aktief aangesloten bij SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

De voordelen van Topo-Aktief

Topo-Aktief is inmiddels alweer ruim 30 jaar een reisbureau gespecialiseerd in wandelvakanties, wandelroutes en pelgrimsreizen. Met onze jarenlange ervaring wijzen wij u graag de weg naar een voor u geschikte wandelroute in de Spaanse Pyreneeën. Onze wandelroutes zijn onderverdeeld in diverse reiscategorieën zoals bergen, eilanden en kustwandelingen, lichte wandelreizen of speciale wandelreizen in de winter. U leest het al: wij van Topo-Aktief bieden voor elke wandelaar wat wils. Of u nou een beginnend wandelaar of al een gevorderde wandelaar bent.  

Bent u geïnteresseerd in één van onze wandelroutes in de Spaanse Pyreneeën of een ander gebied in Spanje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de beste keuzes in uw specifieke situatie. Hierin voorzien wij u altijd van een eerlijk advies. Weet u al welke wandelroute in de Spaanse Pyreneeën u wilt gaan doen? Dan is het ook mogelijk om deze reis direct online te boeken.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze wandelreizen? Bekijk dan een van onderstaande pagina's.

Frankrijk Canarische Eilanden
België Engeland
Duitsland Griekenland
Ierland Italië
Kaapverdië Luxemburg
Oostenrijk Portugal en Madeira
Schotland Slovenië
Spanje en Mallorca Tsjechië