Wandeltrektocht Oostenrijk – de mooiste wandeltrektochten in Oostenrijk | Topo-Aktief
Vind de reis die bij u past:

Wandeltrektocht Oostenrijk

Bent u op zoek naar een wandeltrektocht in Oostenrijk?

U zoekt een wandeltrektocht in Oostenrijk, maar u zoekt nog de juiste route of omgeving? Topo Aktief heeft een grote variatie van wandeltrektochten in Oostenrijk (ook pelgrimsroutes) voor zowel de beginnende als de gevorderde wandelaars. U kunt uw route dus al naar gelang conditie en ervaring uitkiezen, zodat u ook écht kunt genieten van uw wandelvakantie.

Bekijk hieronder een aantal van onze wandeltrektochten in Oostenrijk of ontdek het complete aanbod wandelreizen en pelgrimstochten van Topo Aktief.

Wandelen in Noord-Tirol: Seefeld ligt op een plateau op 1200 m hoogte aan een meer en wordt omsloten door het Karwendelgebergte. Het hoogplateau leent zich uitstekend voor gemoedelijke bos- en panoramawandelingen over heuvels en door dalen. De hoge bergen zijn het domein van sportieve bergwandelaars met alpiene ervaring.

Noord-Tirol - Seefeld

Vanaf € 454.00
De Lechweg voert van de Formarinsee (1800m) in het hooggebergte bij Lech (Vorarlberg) naar Füssen (800m) in het Alpen-voorland net over de Duitse grens. U volgt vanaf de bron over 125 km de loop van de wild stromende, turkooisblauwe rivier met vele grindbanken. Deze trektocht in Oostenrijk is geschikt voor mensen met bergwandelervaring.

Lechweg

Vanaf € 796.00

Wij organiseren de mooiste wandeltrektochten in Oostenrijk

De naam trektocht zegt het eigenlijk zelf al: het is een tocht van meerdere, opeenvolgende dagen. Tijdens een trektocht gaat u helemaal back-to-basic, u waait letterlijk en figuurlijk uit. Na een trektocht voelt u uzelf meer verbonden met uzelf én met de natuur. Bij Topo-Aktief organiseren we diverse trektochten op Madeira. Bent u er aan toe om mooie herinneringen te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het boeken van één van onze trektochten in Portugal. 

Waarom een wandeltrektocht in Oostenrijk?

Bent u een enthousiast wandelaar? Dan is het echt een aanrader om minstens één keer in uw leven een wandeltrektocht te maken. Tijdens onze wandeltrektochten in Oostenrijk:

  • Gaat u terug naar de basis: wie ben ik als ik niet van hot naar her aan het rennen ben in onze huidige maatschappij?
  • Leert u accepteren. Ongemak is namelijk een onderdeel van het avontuur: regen, spierpijn, niets aan te doen. 
  • Ervaart u vrijheid, want u hoeft niets anders te doen dan te lopen, te eten, te drinken en te slapen.
  • Stapt u uit uw comfortzone.
  • Wordt u één met de natuur.
  • Bouwt u conditie op en geeft u uw zelfvertrouwen een flinke boost.

Na het ondernemen van een wandeltrektocht in Oostenrijk of één van de andere wandeltrektochten in Oostenrijk kunt u echt trots op uzelf zijn. 

Kies voor één van onze wandeltrektochten in Oostenrijk

Een goede voorbereiding is ook bij een wandeltrektocht het halve werk. En de voorpret begint al bij deze voorbereiding. Terwijl u door verschillende reisverslagen en foto’s bladert, waant u zich alvast op avontuur. Is de keuze gevallen op een wandeltrektocht in Oostenrijk? Dan begint het praktische deel van de voorbereiding. Wij van Topo-Aktief helpen u graag bij dit praktische gedeelte. Wanneer en hoe lang gaat u op pad? Hoe en waar gaat u overnachten? Gaat u alleen, met familie en/of met vrienden op wandeltrektocht? Bent u al in Oostenrijk of wilt u dat wij de vlucht ook voor u regelen? Allemaal belangrijke zaken waar wij samen met u over nadenken. Wilt u in Oostenrijk een wandeltrektocht starten vanuit uw standplaats of gebruik maken van een huurauto voor nog meer mogelijkheden en vrijheid? Ook dit is geen probleem. Bij Topo Aktief kunt u via eenvoudig uw huurauto en verzekering boeken. Verder is Topo Aktief aangesloten bij SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

De voordelen van Topo-Aktief

Topo-Aktief is inmiddels alweer ruim 30 jaar een reisbureau gespecialiseerd in wandelvakanties, wandeltrektochten en pelgrimsreizen. Met onze jarenlange ervaring wijzen wij u graag de weg naar een voor u geschikte wandeltrektocht in Oostenrijk. Onze wandeltrektochten zijn onderverdeeld in diverse reiscategorieën zoals bergen, eilanden en kustwandelingen, lichte wandelreizen of speciale wandelreizen in de winter. U leest het al: wij van Topo-Aktief bieden voor elke wandelaar wat wils. Of u nou een beginnend wandelaar of al een gevorderde wandelaar bent.  

Bent u geïnteresseerd in één van onze wandeltrektochten in Oostenrijk of een ander gebied in Oostenrijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de beste keuzes in uw specifieke situatie. Hierin voorzien wij u altijd van een eerlijk advies. Weet u al welke wandeltrektocht in Oostenrijk u wilt gaan doen? Dan is het ook mogelijk om deze reis direct online te boeken.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze wandelreizen? Bekijk dan een van onderstaande pagina's.

Frankrijk Canarische Eilanden
België Engeland
Duitsland Griekenland
Ierland Italië
Kaapverdië Luxemburg
Oostenrijk Portugal en Madeira
Schotland Slovenië
Spanje en Mallorca Tsjechië