Vind de reis die bij u past:

Voor u geselecteerde reizen:


wandelvakantie Canarische Eilanden

Gomera Trektocht

Vanaf € 475.00

 La Gomera biedt een verrassend spectaculair landschap met diepe kloven (barranco’s) en woeste hoogvlakten. In San Sebastian begint de trektocht die u door de mooiste en hoogste delen van Gomera voert. Dankzij enkele transfers ontdekt u de mooiste plekken op dit eiland.

 

Gomera Korte trektocht + 3n Valle Gran Rey

Vanaf € 515.00
Wandelen op een klein eiland als La Gomera is een ware belevenis: haar verrassend spectaculair landschap met diepe kloven (barranco’s) en woeste hoogvlakten. In San Sebastian begint de trektocht die u door het zuidelijk deel door een woest gebergte voert. De tocht eindigt in het aangename Valle Gran Rey, waar u 3 nachten verblijft. Is het in het achterland nog regenachtig, dan is het hier al snel warm en droog.

La Palma Trektocht

Vanaf € 580.00

Wandelen op La Palma, het groenste Canarische eiland, bijgenaamd “la Isla Bonita” (het fraaie eiland). Op een klein oppervlak (ca. 730 km²) zijn er niet minder dan vier verschillende soorten landschap: het bos, de vulkanen, de zeer indrukwekkende bergen en de kustgebieden met hun cactussen, amandel- en citrusbomen, woeste kustrotsen en kloven.

1