Vind de reis die bij u past:

Voor u geselecteerde reizen:


wandelvakantie Italië

Dolomieten: Cortina en Alta Badia

Vanaf € 860.00
Cortina ligt in het hart van de Dolomieten, door velen beschouwd als Europa’s mooiste bergketen, gekenmerkt door veel steile bergwanden.

Brenta, Meer van Molveno

Vanaf € 485.00
De Brenta is het meest westelijke deel van de Dolomieten. Hier ligt aan de voet van de bergen, en tevens aan een van de mooiste meren van Italië, het dorpje Molveno (846m) in een betoverende omgeving. Het meer is de parel waarbij de hoge rots torens in het kristalheldere water worden weerspiegeld.

Cinque Terre

Vanaf € 560.00

Cinque Terre, de Italiaanse Rivièra di Levante, is een prachtig wandelgebied. Hier aan de kust benoorden La Spezia liggen vijf dorpjes die lange tijd slechts over zee of via bergpaden bereikbaar waren en daardoor hun eigen karakter behouden hebben.

Toscane trektocht, Chianti streek

Vanaf € 475.00
Wandelvakantie Toscane: tussen Florence en Siena ligt de Chiantistreek, met cipressen, grote wijn- en olijfgaarden en hier en daar een boerenhoeve.
Er liggen romantische oude wijnstadjes zoals Greve en Radda. Te voet trekt u door de schilderachtige heuvels van het Chianti-Classico gebied.

Umbrië trektocht: Assisi - Spoleto

Vanaf € 550.00

Wandelvakantie in Umbrië, trektocht van Assisi naar Spoleto door het groene hart van Italië. U wandelt tussen deze twee authentieke middeleeuwse steden in de voetsporen van St. Franciscus. Assisi is de stad van St. Franciscus en de beroemde basiliek. U komt door fraaie kleine Italiaanse steden zoals Spello, Bevagna, Montefalco en Trevi.

 

Amalfikust

Vanaf € 500.00

De Amalfikust ligt ten zuiden van Napels, aan de zuidkant van het schiereiland van Sorrento. De Amalfikust staat op de 'world heritage' lijst van Unesco. Hier liggen op een steil uit zee oprijzende rotskust fraaie dorpjes en stadjes. Door een zeer gevarieerd landschap volgt u de wandelroutes.

Capri, Ischia en Procida

Vanaf € 550.00
In de Golf van Napels liggen de beroemde eilanden Capri en Ischia en het minder bekende Procida. De keizers Augustus en Tiberius en in hun spoor talloze kunstenaars konden de bekoring van deze eilanden niet weerstaan.

Vulkanen van Sicilië en Eolische Eilanden

Vanaf € 925.00
U bezoekt de bekendste en meest actieve vulkanen van Europa, de Etna op Sicilië en 2 vulkanen op de Eolische of Liparische eilanden: de Stromboli en Vulcano. Beide eilanden behoren tot het UNESCO Wereld Erfgoed. 

De Franciscusroute

Vanaf € 390.00

De pelgrimsroute "De Franciscusroute", Il Sentiero di Francesco, loopt van La Verna naar Assisi. Vele pelgrims- en wandelliefhebbers lopen jaarlijks deze route langs kloosters, door eeuwenoude bossen, langs koele meertjes, bruisende riviertjes en middeleeuwse steden.

Via Francigena

Vanaf € 455.00
De Via Francigena, ook bekend als Frankenweg, is een eeuwenoude pelgrimsroute en loopt van Canterbury in Engeland via Frankrijk en Zwitserland naar Rome. De bisschop van Canterbury liep dit parcours in 990 om de paus te bezoeken. Wij bieden de route aan vanaf de Grote St. Bernard-pas tot aan Rome.
1