Vind de reis die bij u past:

Voor u geselecteerde reizen:


wandelvakantie Spanje

Wandelvakantie Costa Brava Emporda

Vanaf € 615.00

Dit prachtig wandelgebied, de Alt Emporda, ligt ten noorden van de drukst bezochte plaatsen aan de Costa Brava. Zuidelijk hiervan ligt Baix Emporda. Hier loopt het smokkelaarspad dat werd gebruikt om uit te kijken naar piraten en dat langs de zee veel aardige doorkijkjes telt.

Costa Brava Kustwandeling

Vanaf € 610.00
Wandelen aan de Costa Brava: al wandelend over het kustpad van de Cami de Ronda ontdekt u een andere kant van dit gedeelte van de kust. Vroeger werd deze route door smokkelaars gebruikt. Nu biedt ze steeds weer nieuwe vergezichten op idyllische rotsenbaaitjes en vissersdorpjes.

Spaanse Pyreneeen, Cerdanya

Vanaf € 444.00
Tussen Andorra en de imposante Serra de Cadi ligt de brede vallei van de Segre. Vanuit het dorpje Prullans kunnen fraaie wandelingen worden gemaakt. Schitterend uitzicht op de Spaanse Pyreneeën.

Mallorca

Vanaf € 355.00
Wandelen in het Tramuntana gebergte op Mallorca, gelegen in het noordwestelijk deel van het eiland. De Sierra de Tramuntana bestaat uit een groen en okerkleurig kalksteengebergte dat steil naar zee afloopt. Het stille gebergte met ruige toppen en geïsoleerde valleien is een verrukking voor wandelaars. Autohuur is onmisbaar.

Andalusië, Competa

Vanaf € 250.00
Wandelen in Andalusië: tegen de zuidhellingen van de Sierra de Tejeda ligt het schilderachtige witte bergdorp Cómpeta. Dit is de ideale basis voor een gevarieerde wandelvakantie in het Parque Natural. U wandelt langs riviertjes en irrigatiekanaaltjes en heeft onderweg onvergetelijke vergezichten. Bij helder weer kunt u het Rif-gebergte in Marokko zien liggen.

Andalusië: Cómpeta-Granada

Vanaf € 365.00
Trektocht in Andalusië van Competa naar Granada. Het Parque Natural de las Sierras Almijara y Tejeda is het decor van deze trektocht door de bergen die eindigt in het schilderachtige Granada. U start met 2 rondwandelingen in Cómpeta, een wit dorp in de bergen op 640 meter hoogte en wandelt vervolgens naar Niguelas. U sluit uw wandelvakantie af in Granada waar u een bezoek kunt brengen aan het wereldberoemde Alhambra.   

Van Competa naar Nerja, Andalusië

Vanaf € 265.00
In Andalusië (Zuid Spanje) ligt het Parque Natural de las Sierras Almijara y Tejeda dat het decor is voor deze trektocht door de bergen. U wandelt van Cómpeta, een wit dorp in de bergen op 640 meter hoogte via Acebuchal naar de badplaats Nerja. In alle 3 de plaatsen overnacht u 2 nachten waardoor u afwisseling en rust combineert.

Andalusië: Sierra de Aracena

Vanaf € 210.00

Wandelvakantie in Sierra de Aracena in Andalusië: op 80 km van Sevilla ligt de Sierra de Aracena. Door de ruime beschikbaarheid van water en de beschutte ligging is dit een fraai groen wandelgebied. 5 km buiten de plaats Aracena ligt onze mooie accommodatie. Vanuit deze standplaatsreis is een auto onmisbaar.

Pelgrimsroute Camino Frances

Vanaf € 285.00
Pelgrimsroute Camino Frances vanaf St. Jean Pied de Port, aan de voet van de Franse Pyreneeën, is het nog een dagje klimmen en dan staat u aan de Spaanse grens. Dit is het begin van het Spaanse deel van de pelgrimstocht naar Santiago, de Camino Francés, die aansluit op de Via Podiensis (Weg van Le Puy). Aangekomen in Santiago kunt u nog doorlopen naar Fisterra (L1) en Muxia (L2), de Camino Finisterre (zie reisnummer 483).

Camino Finisterre

Vanaf € 250.00
De pelgrimsroute Camino Finisterre sluit aan op de St. Jacobsroute naar Santiago. U kunt vanaf Santiago in 4 dagen wandelen naar kaap Finisterre, Cabo Fisterra, waar de apostel Jacobus aan land zou zijn gekomen.  Dit kunt u weer verlengen met een wandeling langs de wilde oceaankust, die de bijnaam Costa da Morte heeft vanwege de vele scheepswrakken, langs kleine vissersdorpjes, naar Muxia. Hier staat de kerk van de “Heilige Maagd van het schip”.