Vind de reis die bij u past:

Voor u geselecteerde reizen:


Wandelen vanuit 1 plek

Mullerthal / Luxemburg

Vanaf € 305.00
Het Müllerthal in Luxemburg is bekend door de unieke rotsformaties, die door hun grillige vormen de fantasie prikkelen. Het water van de Ernz Noir en andere riviertjes heeft in deze streek heel aparte vormen uitgesleten.

Eiland Ruegen

Vanaf € 365.00
Het eiland Rügen ligt in het noordoosten van Duitsland. Het is bekend vanwege de witte krijtrotsen en groene lanen, beukenbossen en lange en brede stranden. Een groot deel is natuurreservaat en Nationaal park.

Noord-Tirol \ Seefeld

Vanaf € 429.00

Wandelen in Noord-Tirol: Seefeld ligt op een plateau op 1200 m hoogte aan een meer en wordt omsloten door het Karwendelgebergte. Het hoogplateau leent zich uitstekend voor gemoedelijke bos- en panoramawandelingen over heuvels en door dalen. De hoge bergen zijn het domein van sportieve bergwandelaars met alpiene ervaring.

Ardeche \ Fabras

Vanaf € 395.00

Wandelen in de Ardeche biedt vele mogelijkheden: de rivier de Lignon, de pittoreske dorpjes Jaujac en Fabras, basaltwanden, idyllische rivierstrandjes en prachtige vergezichten geven genoeg wandelplezier.

 

Spaanse Pyreneeen, Cerdanya

Vanaf € 444.00
Tussen Andorra en de imposante Serra de Cadi ligt de brede vallei van de Segre. Vanuit het dorpje Prullans kunnen fraaie wandelingen worden gemaakt. Schitterend uitzicht op de Spaanse Pyreneeën.

Andalusië, Competa

Vanaf € 250.00
Wandelen in Andalusië: tegen de zuidhellingen van de Sierra de Tejeda ligt het schilderachtige witte bergdorp Cómpeta. Dit is de ideale basis voor een gevarieerde wandelvakantie in het Parque Natural. U wandelt langs riviertjes en irrigatiekanaaltjes en heeft onderweg onvergetelijke vergezichten. Bij helder weer kunt u het Rif-gebergte in Marokko zien liggen.

Andalusië: Sierra de Aracena

Vanaf € 210.00

Wandelvakantie in Sierra de Aracena in Andalusië: op 80 km van Sevilla ligt de Sierra de Aracena. Door de ruime beschikbaarheid van water en de beschutte ligging is dit een fraai groen wandelgebied. 5 km buiten de plaats Aracena ligt onze mooie accommodatie. Vanuit deze standplaatsreis is een auto onmisbaar.

Serra de Sintra

Vanaf € 220.00

Serra de Sintra ligt ten westen van Lissabon, heeft een weelderige vegetatie dicht bij de oceaan. Hier vertoefde vroeger de adel graag. Sintra was het zomerverblijf van de koningen van Portugal.

 

Isle of Wight

Vanaf € 470.00

Een Engels eiland waar het vaak mooi weer is en zelfs palmbomen groeien? Dat is het eiland Wight onder de Engelse zuidkust, dat dankzij de warme golfstroom beschikt over een subtropisch microklimaat. Hier is het prachtig en ontspannen wandelen door de heuvels en langs de rotskust.

Brenta, Meer van Molveno

Vanaf € 465.00
De Brenta is het meest westelijke deel van de Dolomieten. Hier ligt aan de voet van de bergen, en tevens aan een van de mooiste meren van Italië, het dorpje Molveno (846m) in een betoverende omgeving. Het meer is de parel waarbij de hoge rots torens in het kristalheldere water worden weerspiegeld.