Vind de reis die bij u past:

Voor u geselecteerde reizen:


Ook in de winter

Andalusië, Competa

Vanaf € 250.00
Wandelen in Andalusië: tegen de zuidhellingen van de Sierra de Tejeda ligt het schilderachtige witte bergdorp Cómpeta. Dit is de ideale basis voor een gevarieerde wandelvakantie in het Parque Natural. U wandelt langs riviertjes en irrigatiekanaaltjes en heeft onderweg onvergetelijke vergezichten. Bij helder weer kunt u het Rif-gebergte in Marokko zien liggen.

Gomera Korte trektocht + 3n Valle Gran Rey

Vanaf € 515.00
Wandelen op een klein eiland als La Gomera is een ware belevenis: haar verrassend spectaculair landschap met diepe kloven (barranco’s) en woeste hoogvlakten. In San Sebastian begint de trektocht die u door het zuidelijk deel door een woest gebergte voert. De tocht eindigt in het aangename Valle Gran Rey, waar u 3 nachten verblijft. Is het in het achterland nog regenachtig, dan is het hier al snel warm en droog.

La Palma Trektocht

Vanaf € 580.00

Wandelen op La Palma, het groenste Canarische eiland, bijgenaamd “la Isla Bonita” (het fraaie eiland). Op een klein oppervlak (ca. 730 km²) zijn er niet minder dan vier verschillende soorten landschap: het bos, de vulkanen, de zeer indrukwekkende bergen en de kustgebieden met hun cactussen, amandel- en citrusbomen, woeste kustrotsen en kloven.

Rota Vicentina

Vanaf € 455.00
De Rota Vicentina aan de Westkust van Portugal, is een van de mooiste en best bewaarde kustgebieden van Zuid-Europa; het is een ruig gebied met fraaie baaien en hoge kliffen. Bij traject A  loopt u de Fishermen's Trail, bij traject B de Historical Way en C  de Historical Way en Fishermen's Trail.

Via Algarviana Oost en West

Vanaf € 690.00

Achter de kust van de Algarve en voorbij de luxe accommodaties ligt het authentieke Portugal. Hier loopt de Via Algarviana, van oorsprong een pelgrimsroute naar de kaap van S. Vicente. U wandelt meestentijds door een stille en volop aanwezige natuur.
 

Madeira Trektocht

Vanaf € 460.00
Trektocht op Madeira: Deze wandeltocht op Madeira biedt een veelzijdig beeld van dit bloemeneiland. Bossen, watervallen, diepe slingerende canyons en bergen tot 1861 meter bepalen het landschap. Echte hoogtepunten zijn de schitterende vergezichten onderweg en de indrukwekkende steile kustrotsen.

Kaapverdië: S. Antao

Vanaf € 1150.00
Kaapverdië (Kaapverdische Eilanden) ligt voor de westkust van Afrika, 600 km van Senegal.  Onze trektocht vindt plaats op het wandeleiland Santo Antão. In combinatie met een aangenaam klimaat is dit een waar wandelparadijs.
1