Vind de reis die bij u past:

Beste wandelaars,


Inmiddels is het eind van het jaar in zicht. Vele wandelaars hebben dit jaar genoten van prachtige wandelingen, bijzondere ontmoetingen gehad tijdens hun pelgrimstochten en nieuwe culturen ervaren. Reisverhalen en recensies van wandelaars en pelgrimsreizigers zijn nu terug te lezen op onze website. U vindt de reisverslagen bij de verschillende bestemmingen maar ook verzameld op de pagina reisverslagen.


Winterreizen
In de wintertijd is een wandeltocht op Madeira geschikt, deze tocht biedt een veelzijdig beeld van dit bloemeneiland. Bossen, watervallen, diepe slingerende canyons en bergen tot 1861 meter bepalen het landschap. Echte hoogtepunten zijn de schitterende vergezichten, lopend langs de levada's (kanaaltjes) en de indrukwekkende steile kustrotsen.
In de winterperiode zijn de volgende bestemmingen zeker ook geschikt: Portugal (Rota Vicentina en de Via Algarviana), Zuid-Spanje (Compéta), Kaapverdië en de Canarische eilanden.


Het jaar 2019
Afgelopen jaar bestond Topo-Aktief alweer 27 jaar en gaan we ons 28ste jaar in!  We wensen al onze klanten en geinteresseerden een gezond en wandelrijk 2019 toe. 
Topo-Aktief zal geen folder meer uitbrengen. We hopen dat jullie ons blijven vinden via internet, facebook en nieuwsbrief !!


Mocht u vragen hebben over wandelvakanties, bestemmingen of advies willen, kunt u ons altijd bereiken via info@topo-aktief.nl en tijdens kantooruren op 06-23379131.

Met sportieve groet,
Peter Versteegen
Patricia Stevens
Joeri Versteegen